despre noi

Rovere Mobili

O parte dintr-o poveste

Viața este inspirație. Este emoție. Frumusețe latentă și pasiune vie. Este un univers pus în mișcare de o singură idee: a rescrie traiectoria noastră prin spațiu și timp în spiritul valorilor care ne animă, care ne îmbogățesc și ne propagă prin istorie.

ROVERE MOBILI este unul dintre motivele care mențin această idee în mișcare. Este un loc în care sufletul și materia se combină într-un mod care tinde spre perfecțiune, o simfonie de forme, materiale, culori, dimensiuni, atingeri și trăiri armonios orchestrate de bagheta celor mai renumiți, iubiți și căutați designeri italieni de mobilier.

ROVERE MOBILI este o fabrică de frumos.

Am creat acest brand acum peste 20 ani deloc întâmplător în România: aici, unde istoria comună cu Italia ne face sensibili la tot ceea ce încântă simțurile, este locul în care oamenii știu cel mai bine să îmbine utilul și decadentul, frumosul și impulsivul, minimalismul și opulentul. Avem o fascinație pentru capodopera vieții care este, până la urmă, cel mai frumos, practic, scump și de neegalat produs al existenței noastre.

ROVERE MOBILI își propune să găsească fiecărei părți din acest frumos un loc al ei. La voi acasă, la voi la birou. La voi, oriunde ați fi.

Suntem, cu toții, parte din aceeași poveste.

Rovere Mobili, MULTUMESTE-TE CU MAI MULT.

despre noi

Design italian de colecție

Suntem emoție. Oamenii și lucrurile care ne înconjoară definesc sentimentele noastre. Suntem ceea ce simțim.

ROVERE® MOBILI este locul în care se întâlnesc rafinamentul designului italian, funcționalitatea, pasiunea și emoțiile, plăcerea și sufletul. ROVERE® MOBILI este singura declarație de stil care te cucerește fără să epateze. Piesele noastre de mobilier cuceresc discret, dar puternic și iremediabil, de la prima întâlnire. Online sau în magazin.

ROVERE® MOBILI scrie această poveste împreună cu voi de peste 20 de ani, odată cu 130 de furnizori de mobilier italian, majoritatea dintre ei în exclusivitate în România. Și ne mândrim cu faptul că această mare familie de designeri, creatori și producători italieni este, de fapt, o fabrică de frumos.

Suntem cel mai mare furnizor de mobilă italiană din România. Branduri ca Veneta Cucine, Natuzzi Editions, Catellan, Calligaris sunt exclusiv la ROVERE® MOBILI. Am crescut împreună cu iubitorii stilului italian din România și știm că publicul nostru este divers, pasionat deopotrivă de unicitate, confort, funcționalitate, stil și excelență. De mobilier care să-i reprezinte.

Mulțumește-te cu mai mult.

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Alege orasul

Bucuresti, Sector 1, Sos. Bucuresti-Ploiesti Nr. 42-44,
Cladirea B, Parter (aripa B2)


Telefon: 021 361 10 60
Fax: 021 361 10 62
Email: receptie.baneasa@roveremobili.it
Program de lucru:
Luni – Vineri: 10:00 – 20:00
Sambata: 10:00 – 18:00