ROvere Mobili

Cariere

Pentru ca suntem lideri in domeniul de activitate in care activam, ne dorim alaturi de noi persoane profesioniste și pasionate, care să contribuie la estetica designului de interior si la intreaga noastra imagine de arbitru al elegantei in domeniul mobilei de lux. Dacă ești în căutarea unei noi provocări, vei avea întotdeauna oportunităţi excelente pe care să le descoperi alături de ROVERE MOBILI.

Daca devii parte a echipei de vanzari din showroom-urile noastre dinamice și inovatoare, ai șansa de a te confrunta cu diverse provocări și de a contribui cu adevărat în domeniul pe care l-ai ales. Vei putea accesa numeroase posibilităţi de dezvoltare, iti vei îmbunătăţi abilităţile de vanzare, comunicare, negociere și nu in ultimul rand iti vei contura cariera la care mereu ai visat.

Alatura-te ROVERE MOBILI pentru ca noi stim ca resursa umana este cheia oricarui business de succes si pentru ca tocmai de aceea, trebuie sa te MULTUMESTI CU MAI MULT!

Asteptam un Curriculum Vitae la adresa hr@roveremobili.it pentru a te putea cunoaste si a dezvolta impreuna sansele colaborarii cu un angajator de top.


Joburi disponbile

2019-07-31

Proiectant Mobila Bucuresti

Detalii / Aplică

2019-05-16

Analist Stocuri

Detalii / Aplică

2019-06-05

Consultant Vanzari Showroom

Detalii / Aplică

2019-05-16

Operator date department online

Detalii / Aplică

2019-05-16

Proiectant mobila Cluj Napoca

Detalii / Aplică

2019-06-19

Proiectant Mobila Pitesti

Detalii / Aplică