Despre Noi 

Concept Rovere Mobili


ROVERE MOBILI este cunoscuta ca fiind un lider in domeniul amenajarilor interioare, fiind unul dintre cei mai importanĊ£i furnizori de mobilier de lux pe piata din Romania.  Aceasta performanta fiind atinsa datorita experientei managementului companiei de peste 20 ani in domeniul importului de mobilier din Italia.

Odata cu aparitia sa pe piata in decembrie 2002  ROVERE MOBILI s-a impus prin profesionalism, calitate si inovatie aducand un nou concept in domeniu prin urmarirea  liniilor de trend internationale si a ultimelor tendinte  atat in domeniul  mobilierului si al decoratiunilor  cat si la nivel de curente artistice contemporane.


ROVERE MOBILI este o marca pentru cei interesati de moda, design, arta si stil. Unicitatea produselor noastre este data de combinatia dintre calitate si prestigiu prin folosirea creatiilor unor designeri celebri: Mackintosh, Frank Lloyd Wright, Le Courbusier, M. Breuer, Philippe Stark, C. Bugatti, Pininfarina. Acuratetea detaliilor, design-ul modern si abundenta inovatiilor fascineaza la prima vedere.

Reprezentanta a unor producatori de mobila italieni importanti, ROVERE MOBILI a adus pana in prezent numeroase marci de prestigiu in domeniu, in special din categoria mobilierului de lux.

Gama de produse prezentata clientilor este in continua schimbare atat datorita cerintelor designului de interior cat si a necesitatii satisfacerii dorintelor clientilor companiei.

Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, logistica, marketing, contabilitate, livrari si montaj, administrativ, toate subordonate aceluiasi scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita.

De la infiintare pana astazi, compania a urmarit satisfacerea cerintelor pietei, in special a segmentului de piata format din clientii potentiali prin promovarea nu doar a ultimelor produse aparute cat si a serviciilor oferite clientilor, servicii complete cuprinzand: consiliere, proiectare, livrare, montaj.

Incepand cu iunie 2008, ROVERE MOBILI este partener in cadrul proiectului rezidential ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT.


In prezent ROVERE MOBILI detine o retea propie de 10 magazine situate in cele mai importante orase din tara:

Bucuresti | Cluj | Constanta | Craiova | Iasi | Pitesti | Sibiu | Targu-Mures | Timisoara

Magazinele Rovere Mobili